Førstehold

Landsholdsoverblik

Landsholdspausen er overstået og flere EfB’ere har været i aktion for sine respektive nationer. Få overblikket her for Petre der kvalificerede sig til U21-EM, og de øvrige Esbjerg-spillere.

På fredag ruller Superliga-bolden igen efter landsholdspausen, når EfB tager imod Hobro på Blue Water Arena. Et par af John Lammers’ tropper har været på landsholdspligter, og du kan læse her, hvordan det er gået de forskellige EfB’ere.
Markus Halsti – Finland
Finland har spillet UEFA Nations League mod Estland på udebane, mens finnerne også krydsede klinger med Grækenland i Tampere på Ratinan Stadion. Markus Halsti måtte se med fra bænken, da holdkammeraterne gjorde rent bord med sejre på henholdsvis 1-0 og 2-0. Finnerne ligger suverænt nummer 1 i UEFA Nations League gruppe 2 efter fire kampe med lige så mange sejre til følge.
Adrian Petre – Rumænien U21
Adrian Petre og Rumænien U21 sikrede sig direkte kvalifikation til U21 EM, da nationen besejrede Wales 2-0 og Liechtenstein 4-0. Adrian Petre måtte se med fra bænken alle 90 minutter mod Wales, men blev skiftet ind med et kvarter igen i opgøret mod Liechtenstein. Her kvitterede han med en scoring, som blev matchens sidste. Rumæniens U21-knægte slutter på gruppens 1. plads med syv sejre og tre uafgjorte.
Jacob Lungi Sørensen og Mark Brink – Danmark U20
De to unge SFS-midtbanespillere drog til det sydlige Spanien sammen med det danske U20-landshold forud for to venskabskampe. Jacob Lungi startede inde i den første match mod Rusland, og med små ti minutter igen blev han erstattet af netop Mark Brink i 3-0-sejren. I næste opgør ventede Sverige, der gav et nederlag på 3-1, hvor Mark Brink var i startopstillingen og spillede en god times tid. Jacob Lungi Sørensen blev skiftet ind med små ti minutter igen.
Noah Nurmi – Finland U19
Den unge centerforsvarer fik fuld tid i alle tre kampe, da Finland U19 sparkede gang i EM-kvalifikations kampene. Han bidrog til clean sheet mod Danmark og Estland, der begge endte 0-0, men finnerne mødte sine overmænd, da Italen besejrede Nurmi og co. 3-0. Resultaterne giver Finland en 3. plads i gruppe 2.
Mads Zaar – Danmark U17
Mads Zaar og U17-landsholdet mødte Tyskland i to venskabskampe i nabolandet. Det første opgør endte 1-1, hvor den 16-årige esbjergenser blev skiftet ind med 25 minutter igen. I den efterfølgende kamp var der en startplads til unge Zaar, der spillede en times tid i nederlaget på 2-1. Mads Zaar og U17-landsholdet spiller tre EM-kvalifikationskampe på dansk grund sidst i oktober, hvor Georgien, Estland og Rusland står som modstander.

Næste Hjemmekamp
lørdag d. 20. juli - kl. 16.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo