Akademi

Lars “Lungi” Sørensen stopper i EfB

Transitionstræner Lars ”Lungi” Sørensen har valgt at opsige sin stilling i Esbjerg fB for at tage imod et nyt job udenfor fodboldens verden. En lang og flot karriere i EfB slutter dermed, og ”Lungi” ønskes alt det bedste fremover.

Esbjerg fB har taget imod en opsigelse fra Lars ”Lungi” Sørensen, der har valgt at søge et nyt job uden for kridtstregerne. EfB siger dermed farvel til en klubmand med en flot karriere i blåt og hvidt bag sig.

”Lungi” startede som ung fodboldspiller i EfB, inden det i perioden 1988-1999 blev til flotte 160 kampe på førsteholdet med 31 mål til følge fra sin position i midterforsvaret. Efter den aktive karriere har han varetaget flere forskellige trænerroller på både ungdoms- og seniorniveau, og var blandt andet EfB’s cheftræner i 2017, assistenttræner i bronzemedalje-sæsonen i 2018/2019 og senest transitionstræner i EfB Akademi.

Akademichef Lars Vind takker for indsatsen, og ønsker ”Lungi” held og lykke fremover:

– ”Lungi” er et synonym med EfB, og han har hver dag gennem mange år ydet en rigtig stor indsats for klubben. Vi kommer til savne ham som kollega, men er samtidig glade på hans vegne over de nye udfordringer, der venter, og jeg er heldigvis sikker på, at vi fortsat kommer til at møde ”Lungi” i forbindelse med kampene. Fra hele EfB ønsker vi al mulig held og lykke.

Lars ”Lungi” Sørensen fortæller, at det har været en svær beslutning at sige op i EfB.

– Jeg har tilbragt stort set hele mit liv i EfB, men nogle gange når man til et punkt, hvor man tænker på, om der skal ske noget helt nyt, og det er jeg kommet frem til. Det har dog ikke været en let beslutning, for EfB har givet mig en masse fantastiske oplevelser gennem mange år på både ungdoms- og seniorniveau, som jeg mindes med glæde. Jeg vil også fortsat følge godt med, men det bliver bare på en lidt anden måde, siger han.

Arbejdet med at rekruttere en ny transitionstræner er i fuld gang, og EfB forventer at have en på plads inden for kort tid.

Næste Hjemmekamp
søndag d. 4. august - kl. 14.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo - logo