Førstehold

Lars O. ser frem til Brøndby-møde

Esbjerg fB skal søndag atter en tur tværs over landet, når holdet skal forsøge at slå Brøndby IF for sjette gang i streg. Cheftræner Lars Olsen ser muligheder for et godt resultat, men slår samtidig fast, at der ikke venter en let opgave forude.

Når Esbjerg fB løber ind på Brøndby Stadion søndag, så bliver det til et opgør med et hold, hvor statistikken er særdeles opløftende set med blå-hvide briller. Således er Brøndby IF blevet besejret de seneste fem gange, hvor holdene har mødtes.
Cheftræner Lars Olsen har noteret sig den flotte stime, men advarer samtidig mod at tro, at en sjette sejr i træk kommer af sig selv.
– På papiret venter der os en svær kamp, for det er ikke noget let sted at spille, og derudover har Brøndby lavet gode resultater på det seneste. Desuden er de i Brøndby også bekendte med statistikken, så de vil være motiveret for at vise, at de kan slå os.
– Kampene i Superligaen er tætte, og vi har vist, at vi kan spille god fodbold mod alle hold, så vi glæder os til søndag og tror på, at vi kan gå hen og få en rigtig fin eftermiddag. Vi skal arbejde stenhårdt og ofre os for hinanden, hvis vi skal have point med hjem til Esbjerg, hvilket vi kommer til at gå benhårdt efter, siger han.
Onsdag vendte EfB 0-1 til 2-1 i slutminutterne mod AB i Sydbank Pokalen, og succesoplevelsen skal tages med ind på plænen på den københavnske vestegn, mener Olsen.
– Vi viste god moral mod AB, og jeg kunne mærke på spillerne, at de var glade efter kampen. Der var flere positive ting at tage med videre, og det boost det giver en trup at vende et truende nederlag til en god oplevelse i slutfasen, kan ikke overvurderes. Nu bliver vores fornemmeste opgave at videreføre det til resten af efterårssæsonen, og det skal ske allerede i weekenden, siger Lars Olsen.
Siden debuten fredag mod AC Horsens har Lars Olsen haft en uge mere med spillerne og trænerteamet, og det har bekræftet ham yderligere i, at der er noget at udvikle på.
– Jeg var på forhånd klar over, at vores trup indeholder meget kvalitet, og det er jeg kun blevet bekræftet i efter endnu flere dage på træningsbanen med holdet. Tiden er blevet brugt godt rent taktisk blandt andet, og vi har en god plan klar til på søndag mod Brøndby, fortæller cheftræneren.
Kamptruppen udtages lørdag eftermiddag.

Næste Hjemmekamp
lørdag d. 20. juli - kl. 16.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo - logo