Førstehold

Lars Olsen ser frem til hjemmebanedebut

Når Esbjerg fB fredag aften løber ind på Blue Water Arena til hjemmekampen mod AC Horsens, så bliver det samtidig første gang, at cheftræner Lars Olsen står i spidsen for holdet. Han glæder sig til at møde det esbjergensiske fodboldpublikum.

Fredag kl. 19.00 spilles endnu en vigtig kamp i 3F Superligaen, når Esbjerg fB på Blue Water Arena tager imod AC Horsens. Begge mandskaber ligger i den tunge ende af tabellen, og der står derfor atter værdifulde point på spil.
EfB offentliggjorde mandag, at Lars Olsen er klubbens nye cheftræner, og han glæder sig til at møde fodboldpublikummet for første gang.
– Esbjerg er en rigtig fodboldby, og jeg glæder mig meget til at hilse på tilskuerne fredag. Jeg håber, at mange vil komme på stadion og bakke holdet op, så vi sammen kan skabe et godt resultat mod Horsens, siger han.
De første dage som EfB’er er blevet brugt på at lære spillere, trænere og holdet bag holdet at kende nærmere. Og den 58-årige cheftræner er ikke blevet skuffet.
– På forhånd havde jeg et godt indtryk af klubben og truppens styrker. Jeg er blot blevet bekræftet i mit førstehåndsindtryk, idet jeg har mødt gode folk hele vejen rundt om holdet, og spillerne har udvist en stor ærgerrighed i træningerne. Der er et godt fundament, som vi skal bygge videre på, og arbejdet i den proces er startet tilfredsstillende, siger Lars Olsen og tilføjer:
– Når det så er sagt, skal fansene ikke forvente et revolutioneret EfB-mandskab fredag. Det er svært at ændre alverden på kun fire-fem træninger, og i virkeligheden er det heller ikke alt, der skal ændres. Vi har et godt fodboldhold, der har vist det flere gange i sæsonen allerede, så det er nogle små justeringer, vi har arbejdet med i denne uge.
Han er klar over opgørets betydning, og forudser tætte 90 minutter.
– Hvis man er i tvivl om vigtigheden af resultatet, er det jo bare at kigge på tabellen. Det er vi helt bevidste om, og som jeg har sagt fra starten, så handler det om på den korte bane at få skrabet nogle point sammen hurtigst muligt, og måden hvorpå det sker, er ikke vigtig.
– Der er ingen lette kampe i rækken, og Horsens bliver en hård nød at knække, så vi skal være godt forberedte og overholde vores aftaler. Gør vi det, så har vi gode chancer for at indlede weekenden rigtig godt, slutter Lars Olsen.
Kamptruppen offentliggøres torsdag eftermiddag.
>> Køb din billet til kampen nu og spar både tid og penge

Næste Hjemmekamp
søndag d. 4. august - kl. 14.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo - logo