Førstehold

Larsen og Bækgård fast i førsteholdstruppen

Når John Lammers fløjter den første træning i gang, er både Mads Larsen og Simon Bækgård formelt en del af førsteholdstruppen. Desuden bliver Thor Kristiansen og Mads Kikkenborg en del af opstarten.

Både Mads Larsen og Simon Bækgård debuterede i løbet af den afsluttede sæson på EfB’s førstehold, og nu er de fra denne sæson formelt en del af Superliga-holdet. De to unge midtbanespillere, der henholdsvis er noteret for otte og to kampe, skal dermed på daglig basis forsøge at overbevise cheftræner John Lammers om, at det tal skal øges.
De er langtfra de eneste, som får mulighed for at gribe chancen, da også forsvarsspilleren Thor Kristiansen og målmand Mads Kikkenborg skal træne med truppen i opstarten. John Lammers glæder sig til at se de to spillere, når de nu får yderligere mulighed for at udvikle sig.
– Thor Kristiansen har været en fast del af det talentfulde U19-hold, og det bliver spændende at se, om han kan tage springet op på Superliga-niveau og til seniorfodbold. Det samme gælder Mads Kikkenborg, som er et stort målmandstalent, der skal indgå i den gruppe af fire målmand, som vi har omkring førsteholdet, siger John Lammers, der også tror på mere fra Mads Larsen og Simon Bækgård.
– Mads har i et stykke tid været en del af gruppen, og han har allerede vist, at han er en god fodboldspiller i de kampe, han har spillet. Han skal selvfølgelig vokse yderligere som spiller, og så er det klart, at han skal bygge mere fysik på. Simon Bækgård er en god, central midtbanespiller med god taktisk forståelse og stor disciplin, som også skal tage det næste skridt. Han er stadig meget ung, så han skal selvfølgelig også udvikle sig, men han har potentialet.
Tre af spillerne er et produkt af SFS-samarbejdet. Simon Bækgård kommer oprindeligt fra Spangsbjerg IF, Mads Kikkenborg greb de første bolde i EfB og Mads Larsen har en fortid i henholdsvis Andrup IF og Tarp B