Klub

Larsen: Projektet er spændende

Mads Larsen er glad for sin kontraktforlængelse frem til 2025 med Esbjerg fB, og han kalder det et naturligt skridt, fordi projektet er spændende.

20-årige Mads Larsen har netop sat sin signatur på en ny aftale med Esbjerg fB, og midtbanespilleren, der i efteråret har vokset sig ind i rollen som profil, har nu papir på sin fremtid til sommeren 2025.

Larsen begrunder sit valg om at binde sig på en længerevarende aftale:

– Først og fremmest har jeg valgt at forlænge min kontrakt med EfB, fordi projektet tiltaler mig og er meget spændende. Jeg havde ikke forlænget, hvis jeg ikke troede på perspektivet. Nu glæder jeg mig således til også fremover at være en del af klubben og jagte det altoverskyggende mål om at rykke op i Superligaen.

– Samtidig er EfB min klub. Jeg har spillet her i mange år, og har en stor sult efter at gøre det godt sammen med mine holdkammerater, så vi i fællesskab kan skabe gode resultater i fremtiden og gøre fansene og byen stolte igen.

– Personligt har jeg haft en god efterårssæson, men jeg har stadig områder, jeg kan forbedre, så det kommer for mig også til at handle om at fortsætte udviklingen. Der føler jeg, at EfB er et rigtig godt sted at tage de næste steps, fordi forudsætningerne her er gode.

– Når det så er sagt, så drømmer jeg naturligvis også om at komme til udlandet en dag og prøve mig af på den store scene. De ambitioner skal man som fodboldspiller have, men det fylder ikke noget for mig nu, for jeg skal bare koncentrere mig om de næste opgaver, der venter i forårssæsonen, og jeg ser helt vildt meget frem til at møde alle de andre spillere igen d. 15. januar, når vi tager hul på forberedelserne, fortæller han.

Næste Hjemmekamp
torsdag d. 18. april - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo