Førstehold

Larsen stolt af ny EfB-kontrakt

[vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_column_text]

Mads Larsen har netop sat sin underskrift på en ny aftale med Esbjerg fB således, at han frem til 2023 skal spille i blåt og hvidt. Den 18-årige midtbanespiller er glad for tilliden, og ser frem til at fortsætte sin udvikling.

Esbjerg fB har lavet en ny aftale med Mads Larsen, og parterne har derfor nu papir på hinanden frem til sommeren 2023.
Mads Larsen, der d. 20. september fyldte 18 år, er glad for og stolt over forlængelsen af den kontrakt, der oprindeligt stod til udløb i 2021.
– Det er selvfølgelig stort for mig at lave en ny aftale med EfB, som er min klub. Jeg føler mig godt tilpas i klubben, og jeg har gode holdkammerater og trænere, så naturligvis er jeg både glad og stolt over at have underskrevet en ny aftale, siger han.
Midtbanespilleren har allerede spillet 16 kampe for EfB, og fokuserer nu på at udvikle sig yderligere.
– Siden jeg kom med omkring førsteholdet, føler jeg, at jeg har udviklet mig godt. Jeg er stadig ung, og skal fortsat lære mange ting, og for mig handler det nu om at fortsætte den udvikling, jeg er inde i.
– I samarbejde med EfB har vi lavet en god plan for de kommende år, og mit personlige mål er, at jeg løbende skal arbejde mig tættere og tættere på holdet gennem hårdt arbejde og ydmyghed. Med en ny aftale og tidsperspektivtet i den så kan jeg ikke få bedre forudsætninger for at lykkes med målet, fortæller Mads Larsen.
EfB’s nr. 50 har tidligere spillet i samarbejdsklubberne Andrup IF og Tarp B.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_single_image image=”18198″ img_size=”full” qode_css_animation=””][/vc_column][/vc_row]

Næste Hjemmekamp
fredag d. 31. maj - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo