Førstehold

Lasha efter forlængelse: Nyder hvert et øjeblik

Lasha Parunashvili skrev for nyligt under på en kontraktforlængelse med EfB, og han er begejstret over sin nye aftale.

Kort før kampen mod AGF i søndags på Blue Water Arena kunne vi offentliggøre en rigtig god nyhed, da Esbjerg fB og Lasha Parunashvili forlængede samarbejdet frem til sommeren 2022. Midtbanespilleren skulle ikke tænke mange gange over tilbuddet, for han føler sig hjemme i Esbjerg.
– Jeg er virkelig glad for kontraktforlængelsen, og jeg er ikke et sekund i tvivl om, at det er den rigtige beslutning. Jeg føler mig hjemme i Esbjerg, og jeg har mange gode venner, så det er virkelig en god følelse. Jeg prøver bare at nyde hvert et minut, fortæller Lasha.
Esbjergs nummer 6 er også blevet en favorit hos de blå og hvide fans, som har kåret Lasha som månedens spiller to gange i træk, og han er taknemmelig for den store støtte.
– Det er en rigtig god følelse, så det er jeg meget taknemmelig for. Fansene er ikke kun vigtig for mig, men for os alle på banen. De yder en rigtig god støtte, og de er der for os lige meget om vi vinder eller taber. De skal have en stor tak.
Næste gang Lasha Parunashvili skal i aktion er søndag mod AC Horsens. Opgøret spilles på CASA Arena Horsens klokken 14.00.

Næste Hjemmekamp
fredag d. 31. maj - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo