Førstehold

Lasha: Vigtigt at slutte godt af

Årets sidste match venter lige rundt om hjørnet og Lasha Parunashvili slår fast, at holdet vil gøre alt for at slutte året af med en sejr. Kick Off søndag klokken 12.00 mod FC Nordsjælland på Blue Water Arena.

Søndag klokken 12.00 træder Lasha Parunashvili og Esbjerg-mandskabet ind på Blue Water Arenas græstæppe for sidste gang i år. Modstanderen hedder FC Nordsjælland, som gæster stadionet på Gl. Vardevej og for Esbjergs nummer 6, så venter et vigtigt opgør, der kan være afgørende for den resterende del af sæsonen.
– Vi går ind til hver kamp for at vinde, for det er den mentalitet, vi har. Det er naturligvis også det, som vi vil prøve på mod FC Nordsjælland på søndag. Det er årets sidste kamp, så vi vil selvfølgelig gøre alt for at slutte ordentligt af. En sejr er vigtig for os, fordi det vil betyde meget for humøret i fremtiden. Det kan samtidig være et stort skridt mod placeringen i top 6, fortæller Parunashvili inden han udpeger det største øjeblik i 2018.
– Kampen mod Silkeborg hjemme på Blue Water Arena, da vi sikrede oprykningen til Superligaen. Det er klart det største øjeblik for mig og holdet i 2018. Det var en fantastisk måde, det skete på og atmosfæren på stadion var helt utrolig, hvor mange var mødt op for at støtte os.
Køb din billet til årets sidste kamp på https://billet.efb.dk.
 

Næste Hjemmekamp
fredag d. 26. april - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo