Førstehold

Lukas Jonsson ny anfører

Efter grundig evaluering og dialoger vil Lukas Jonsson fremover bære anførerbindet for Esbjerg fB. Emil Holten er udpeget som ny viceanfører.

Når Esbjerg fB søndag kl. 15.00 løber ind på Blue Water Arena til kampen mod BK Frem, vil målmand Lukas Jonsson løbe forrest, idet han er blevet udpeget som ny anfører. Emil Holten bliver viceanfører.

Cheftræner Lars Vind fortæller, at beslutningen er truffet efter grundige overvejelser og en positiv dialog med Mads Larsen.

– Det er ingen hemmelighed, at vi ikke har fået den start på foråret, som vi havde ønsket os, og så er min opgave som cheftræner at kigge på, hvor vi kan justere for at komme tilbage på rette spor. Det holdtaktiske arbejder vi hele tiden på på træningsbanen, og så kigger jeg naturligvis også på, hvordan vi i fællesskab kan gøre hver enkelt spiller bedre, og det er baggrunden for anførerskiftet.

– Mads Larsen skal være en vigtig spiller for os, og både han og jeg er enige om, at der kan bygges yderligere ovenpå. Derfor har vi haft en konstruktiv snak, og vi tror begge på, vi i højere grad kan få en plus en til at give tre ved at fokusere endnu mere på det, som det i sidste ende handler om, og det er, at EfB får point og vinder kampe på baggrund af en fælles holdindsats.

– Samtidig har vi i Lukas Jonsson et naturligt alternativ qua alder og erfaring men vigtigst af alt sin personlighed. Lukas faldt ind på holdet fra dag et, og han har nogle åbenlyse lederegenskaber, som han drager nytte af i både træning og kamp fra sin position i målet, så vi er i trygge hænder på den front. I samme ombæring bliver Emil Holten viceanfører, fortæller han.

>> Køb billet til EfB – Frem nu

Næste Hjemmekamp
lørdag d. 20. juli - kl. 16.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo