Førstehold

“Lungi” før premiere: Vi ser virkelig frem til at komme i gang

Søndag fløjtes sæsonen i gang igen i 2. division, og Esbjerg fB’s cheftræner Lars “Lungi” Sørensen glæder sig til at se holdet i aktion. Han håber samtidig på stor tilskueropbakning.

Kl. 14.00 søndag eftermiddag går det atter løs på Blue Water Arena for Esbjerg fB, når holdet tager imod AB i forårspremieren i 2. division, og truppen glæder sig, forsikrer cheftræner Lars “Lungi” Sørensen.

Han sætter ord på, hvad den lange vinterpause, der indtraf medio november, har været brugt på, og afslører en stor optimisme i klubben.

– Stemningen i truppen er god og fin, og som den har været hidtil. Folk glæder sig, og er optimistiske efter en pæn lang opstart, så vi glæder os til at komme i gang.

– Vi har holdt lidt ferie, og så har der selvfølgelig været fokus på nogle andre ting end fodbolden, og det har da fyldt en del. Men for vores vedkommende har vi nu lagt det bag os, og vi ser frem til kampen på søndag, forklarer “Lungi”.

Siden seneste turneringskamp er der foretaget nogle ændringer i truppen, og midtbanespiller Mikail Maden er kommet til. “Lungi” fortæller, nordmanden er faldet fint ind på holdet og i omklædningsrummet.

– Vi har mistet et par spillere, som har betydet meget for vores hold, men har så fået en enkelt ny spiller ind (Mikail Maden red.), og har arbejdet med ham især for at få ham til at falde ind i vores spillestil.

– Om vi spiller 4-3-3 eller 7-9-13 er i princippet ligegyldigt, for vi har nogle principper, vi arbejder ud fra, og det er dem, vi skal tage med videre, så det har vi brugt meget tid på at nørde med.

– Han er faldet godt ind på holdet, og har fået rigtig meget spilletid. Han er en supergod spiller, og en rigtig fin fyr, som er faldet rigtig fint ind i truppen, siger han.

Ligesom spillerne håber “Lungi”, at mange tilskuere vil indtage pladserne på tribunerne søndag.

– Kom ud og giv os den støtte vi rigtig gerne vil have, og vis at vi står sammen om EfB og klubben som helhed. Jeg håber, der kommer mange mennesker på stadion, for det vil vi glæde os over, slutter Lars “Lungi” Sørensen.

Næste Hjemmekamp
fredag d. 26. april - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo