Førstehold

Lungi: Kæmpestort at få U21-debut

Jacob Lungi Sørensen debuterede i onsdags for U21-landsholdet, da han blev skiftet ind efter en times spil i matchen mod Spanien. Det var et kæmpestort øjeblik for den unge EfB’er, der nu også håber på spilletid mod England på sin vante hjemmebane, Blue Water Arena.

Det danske U21-landshold har startet de første forberedelser forud for EM til sommer, hvor Esbjergs unge midtbaneslider, Jacob Lungi Sørensen, debuterede i den første testkamp i opgøret mod Spanien. Et stort øjeblik for EfB’s nummer 38, der glæder sig over, at blive matchet på et rigtig højt niveau og spille mod spillere fra store adresser rundt omkring i Europa.
– Det var kæmpestort at få debut for U21-landsholdet, hvor der er mange utrolige gode spillere med. Det er sjovt at få matchet sig selv med de andre spillere på holdet, som har adresser i store internationale klubber. Tempoet er anderledes i de her kampe, og man finder hurtigt ud af, hvor gode Spanien er på bolden. De er et utrolig stærkt mandskab, der er meget i boldbesiddelse, så det var en svær kamp at blive smidt ind i, som krævede meget løbearbejde. I sådan et opgør, så handler det bare om, at komme ind og arbejde stenhårdt og prøve at holde i bolden, når man får den, hvilket jeg forsøgte, fortæller debutanten.
Jacob Lungi Sørensen håber også på spilletid, når han sammen med de danske drenge slår vejen forbi Gl. Vardevej og de vante rammer tirsdag aften i testkampen imod England.
– Det var en kanon oplevelse at få debut og nu håber jeg bare på mere i fremtiden. I morgen spiller vi jo på Blue Water Arena, og det kunne være fedt at få spilletid på sin egen hjemmebane i den røde og hvide trøje. Jeg håber, at mange møder op, for at støtte os, slutter Jacob Lungi Sørensen.
U21-landskampen mod England spilles tirsdag aften på Blue Water Arena. Kampen fløjtes i gang klokken 18.00, og der er fri adgang for alle til opgøret.
 
 
 

Næste Hjemmekamp
fredag d. 26. april - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo