Førstehold

Lungi og Anyembe udtaget til U20-landsholdet

Jacob Lungi Sørensen og Daniel Anyembe er tirsdag eftermiddag blevet udtaget til det danske U20-landshold, der i begyndelsen af juni spiller venskabskampe i Horsens mod Island og Norge.

Når Danmark fredag d. 7. og mandag d. 10. juni spiller venskabskampe mod henholdsvis Island og Norge, så er det med to spillere fra Esbjerg fB i truppen. Både midtbanespiller Jacob Lungi Sørensen og back Daniel Anyembe er nemlig udtaget til cheftræner Lars Knudsens U-20-landshold.
Sportschef Jimmi Nagel Jacobsen glæder sig over, at de to EfB’ere er skal repræsentere Danmark og mener, det er helt fortjent.
– Vi er glade for, at både Jacob Lungi Sørensen og Daniel Anyembe er blevet udtaget til U20-landsholdet, og jeg mener, det er helt fortjent. Begge spillere er profiler på vores hold, og har leveret stabilt og godt gennem hele sæsonen, så det er helt naturligt, at de nu får chancen for at vise sig frem i den rød-hvide trøje, siger han.
Begge kampe spilles på Casa Arena Horsens. Kampen mod Island er programsat til kl. 17.00, mens opgøret mod Norge fløjtes igang kl. 15.00.
 

Næste Hjemmekamp
fredag d. 31. maj - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo