Førstehold

Målrettet Kauko vil gøre fansene stolte

Esbjerg-midtbanemanden, Joni Kauko, efterlyser den selvtillidsfulde spillestil fra efteråret, når fløjten lyder på Blue Water Arena i hjemmebanepremieren mod Brøndby IF søndag klokken 18.00.

Esbjergs finske kriger er spændt forud for opgøret mod Brøndby IF på søndag, når Blue Water Arena åbner dørene op for forårets hjemmebanepremiere i Superligaen. Joni Kauko var langt fra tilfreds med indsatsen mod AGF, og han efterlyser derfor de gode dyder fra efteråret.
– Kampen i Aarhus var virkelig en dårlig præstation fra vores side. Vi lignede ikke det mandskab, som vi plejer og det skal vi lave om på mod Brøndby. Vi er nødt til at finde tilbage til vores egen selvtillidsfulde måde at spille fodbold på og huske, hvad der bragte os til de gode resultater og den placering, vi har i øjeblikket, fortæller EfB’s nummer 7, der glæder sig til at træde ind på Blue Water Arena igen.
– Jeg er helt vildt spændt, for det er altid specielt at spille foran vores egne fans. Kampen mod Brøndby – og resten af de resterende kampe i foråret – bliver utrolig hårde, og de er selvfølgelig meget vigtige. Vi sigter mod top 6-placeringen og hvis det lykkes, vil det være kæmpestort for klubben, spillere og ikke mindst fansene. Vi vil altid forsøge at opnå mere og forbedre os, for at gøre folkene omkring klubben stolte.
– Det er også grunden til, at vi har brug for at alle fansene møder op på stadion og støtter os, for hvis vi står sammen i Esbjerg, vil det gøre os meget stærkere, slutter midtbanekrigeren, Joni Kauko.
Tegn et abonnement til din favoritplads fra kun kr. 79,- pr. måned for voksne og kr. 39,- pr. måned for børn og vær klar på lægterne allerede til Brøndby-kampen – https://billet.efb.dk.

Næste Hjemmekamp
lørdag d. 20. juli - kl. 16.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo