Partner

Målscorer Holse Man of the Match

Carlo Holse, der sikrede EfB tre vigtige point, blev for anden gang i streg valgt som fansenes Man of the Match præsenteret af kampsponsor, Andelskassen, på Blue Water Arena.

EfB tog et vigtigt skridt mod en placering blandt de seks bedste, som giver en billet til mesterskabsslutspillet, da de blåhvide sejrede 1-0 mod AC Horsens på Blue Water Arena. Det var ikke nogen prangende og spilmæssig flot affære og derfor skulle Esbjerg-fansene ikke bruge meget betænkningstid, da de skulle stemme på deres Man of the Match.
I en kamp med utallige nærkampe og fysiske dueller, var der nemlig én offensiv aktion, som afgjorde det hele – og den stod EfB’s nummer 10 for. Midtvejs i anden halvleg modtog Carlo Holse bolden i en spids vinkel, hvor han tørt sparkede kuglen fladt i mål ved fjerneste stolpe.
Med flest stemmer for anden hjemmekamp i streg, kunne Carlo Holse tage titlen som Man of the Match præsenteret af Andelskassen ved centerdirektør Søren Mouritzen, der overrakte EfB’eren et gavekort til Nymindegab Kro.

Næste Hjemmekamp
fredag d. 31. maj - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo