Førstehold

Mads Larsen: Superliga-debut er det største

Den 16-årige midtbanespiller fik debut for EfB’s førstehold i NordicBet Ligaen, men har endnu sin første kamp i Superligaen til gode.

Den 19. november 2017 fik EfB en ny indehaver af den yngste debutant i klubbens historie. 16-årige Mads Larsen blev skiftet ind i sejren over Brabrand IF med en lille halv time igen, og siden er det blevet til otte indhop under cheftræner, John Lammers.
For et år siden spillede han for EfB’s U17-hold, men er nu blevet en fast bestanddel af førsteholdstruppen. Det er gået rigtig stærkt for den unge komet, der håber superliga-debuten venter forude.
– Det er virkelig gået hurtigt, hvis man tænker på, jeg spillede U17 for et års tid siden. Nu er jeg en del af førsteholdstruppen, hvor jeg også var med til at rykke op i Superligaen igen og det har virkelig været stort for mig. Det vil være det største for mig, hvis jeg kan få debut i Superligaen, for det er de bedste man spiller med i Danmark, så det vil være virkelig stort, at få muligheden for at vise sig frem på et sådant niveau, siger Mads Larsen, der har en god fornemmelse for sæsonen, både for klubben og personligt.
– Jeg forventer, at vi klarer os godt og er overbevist om at vi kan blive i Superligaen, for vi har allerede vist, at vi kan spille med mod de store hold. Jeg håber selvfølgelig, at jeg kan få chancen og spille nogle kampe, eller bare nogle minutter, men jeg ved også godt, at jeg stadig er ung og har meget at lære. Jeg skal kæmpe alt det jeg kan og suge til mig af de erfarne spillere på holdet, som for eksempel van der Vaart, slutter Mads Larsen, som har repræsenteret SFS-klubberne Andrup IF og Tarp Boldklub i sine helt unge år, inden han i 2014 trak Esbjerg-trøjen over hovedet for første gang.
Mads Larsen kan få sin Superliga-debut i morgen på Blue Water Arena, når vestjyderne møder SønderjyskE klokken 19.00. Køb din billet på http://billet.efb.dk.

Næste Hjemmekamp
fredag d. 31. maj - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo