Førstehold

Masser af spilletid til landsholdsspillere

Den netop overståede landsholdsrunde bød blandt andre på spilletid til Esbjerg fB-spillerne Jacob Lungi Sørensen, Daniel Anyembe, Mark Brink og Lasha Parunashvili.

Esbjerg fB var repræsenteret med i alt fem spillere til landsholdsopgaver i pinseweekenden for henholdsvis Danmarks U20-landshold samt Georgien og Finlands A-landshold.
Det danske U20-landshold, som fredag spillede mod Island og mandag mod Norge, havde Jacob Lungi Sørensen, Daniel Anyembe og Mark Brink med i begge kampe. Mod Island, som vandt 2-1 over Danmark, var alle tre EfB’ere i startopstillingen.
Mod nordmændende var der genvalg fra start til Daniel Anyembe, mens Jacob Lungi Sørensen og Mark Brink blev skiftet ind i løbet af anden halvleg. Norge vandt opgøret med 3-2.
Georgiens A-landshold kæmper i Gruppe D om at komme at kvalificere sig til EM-slutrunden i 2020. Mandag aften tørnede georgierne sammen med Danmark i Parken, og det var med Lasha Parunashvili i startopstillingen. Parunashvili blev skiftet ud efter knap en time ved stillingen 2-1 til Danmark. Opgøret endte med en dansk 5-1-sejr.
Joni Kauko og Finland jagter også en kvalifikation til EM, og holdet vandt lørdag med 2-0 over Bosnien. Midtbaneslideren måtte se hele kampen fra bænken. Tirsdag aften møder Kauko og holdkammeraterne Liechtenstein på udebane.

Næste Hjemmekamp
lørdag d. 20. juli - kl. 16.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo