Førstehold

Mathias K: Lidt et drømmescenarie

Mathias Kristensen glæder sig over at være tilbage på græs igen efter tre ugers ferie. Nu ser han frem til et spændende forår, hvor der er gode forudsætninger for at ende i den øverste del af tabellen.

Mandag var første arbejdsdag for Mathias Kristensen og resten af Esbjerg-truppen efter tre ugers ferie, og han har set frem til at trække i træningstøjet igen.
– Det er sgu dejligt, at være tilbage igen. Tre ugers ferie er lang tid og den sidste uge, så glæder man sig egentlig bare til at røre en bold igen. Nu gælder det om at komme i form og finde skarpheden igen, men også det, at kroppen skal vænne sig til at træne igen. Vi skal finde formen hurtigt, så vi står 100 procent klar, fortæller den unge offensivspiller.
EfB sparker gang i et spændende forår den 8. februar mod AGF, hvor en placering blandt de seks bedste bestemt er i spil.
– Det bliver et rigtig spændende forår i Superligaen, for vi ligger jo i den sjove ende i øjeblikket. Det er lidt et drømmescenarie for os med gode forudsætninger for at ende i top 6, men det kræver selvfølgelig gode præstationer. Vi mangler kun seks kampe og jeg tror på, at hvis vi viser skarpheden, så kan vi også fastholde den gode placering, slutter Mathias Kristensen.
EfB’s nummer 26 har været involveret i samtlige Superligakampe for EfB denne sæson og scoret fire mål.

Næste Hjemmekamp
søndag d. 4. august - kl. 14.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo - logo