Førstehold

Mathias K: Vi glæder os helt vildt

Næsbjerg-drengen Mathias Kristensen kan se frem til et spændende forår, hvor han sammen med resten af EfB-holdet skal kæmpe for oprykning.

Den lange ventetid er næsten overstået, og inden længe kan EfB løbe ind på Blue Water Arena igen, når der står vigtige point på spil igen i NordicBet Ligaen. Første modstander er Skive IK, og Næsbjerg-drengen Mathias Kristensen glæder sig som et lille barn til, at der igen skal kæmpes i turneringskampe.
– Vi har haft en god træningslejr og en lang opstart, så det er virkelig en kamp, vi ser frem til. Det er bare lidt mere spændende, fordi det gælder tre point, og vi er godt rustede til at snuppe dem. Det er de vigtige kampe, vi lever for, og det bliver fedt at komme ind på Blue Water Arena igen efter en lang pause, fastslår offensivspilleren, som ser frem fra opbakning fra EfB’s fans, når det igen går løs.
– Det bliver da fedt at spille foran byen og alle vores fans igen, og det er bare noget helt andet, når vi har vores hjemmebane og alt det andet i ryggen. Det giver noget ekstra, og derfor glæder vi os helt vildt, siger Mathias Kristensen om åbningsbraget den 4. marts mod Skive IK, hvor jagten på en oprykningsplads indledes.
EfB er kun et point efter Vendsyssel og fire efter Thisted på de to pladser, der giver adgang til Play Off-kampe, mens der er syv point op til den direkte oprykning, som Vejle Boldklub sidder på fra forårets start.

Næste Hjemmekamp
lørdag d. 20. juli - kl. 16.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo