Førstehold

Mathias Kristensen og Daniel Anyembe udtaget til U21-landsholdet

Mathias Kristensen og Daniel Anyembe er begge udtaget til det U21-hold, der i januar skal spille to træningskampe mod Mexico i Mexico City.

Begge spillere har tidligere været udtaget til de danske ungdomslandshold, men hverken Mathias Kristensen eller Daniel Anyembe har tidligere været udtaget til U21-landsholdet, og det bliver en stor oplevelse forventer de to EfB’ere.
– Jeg blev meget glad og overvældet, da jeg fik nyheden. Det er rigtig stort for mig, og ikke noget jeg har set, som en mulighed i noget tid, men en masse spilletid her i efteråret, nogle gode præstationer og ikke mindst hårdt arbejde har åbenbart givet porte for mig siger Mathias Kristensen.
Han får som nævnt følgeskab af holdkammeraten Daniel Anyembe, der også skal med Niels Frederiksen og resten af U21-holdet for første gang, og også Anyembe ser frem til turen med spænding.
– Det bliver spændende, og en helt vild fed oplevelse. Man kommer til at møde nolge spillere med en helt anden mentalitet og på et andet niveau end hjemme i Superligaen, og det ser jeg meget frem til siger Daniel Anyembe.
De to kampe spilles 16. og 19. januar på Centro de Alto Rendimiento i Mexico City.