Førstehold

Mathias Kristensen skadet

Esbjerg fB-kantspilleren Mathias Kristensen er skadet og ukampdygtig efter en uheldig nærkamp mandag mod OB i Reserveligaen.

Kantspilleren Mathias Kristensen kommer ikke i kamp for Esbjerg fB i de kommende uger på grund af en skade, som han pådrog sig i mandagens reserveliga-kamp mod OB.
22-årige Kristensen ærgrer sig over timingen, men vil arbejde hårdt for at komme tilbage hurtigst muligt.
– Der er aldrig et godt tidspunkt at blive skadet på, men det gør ekstra-ondt lige nu, fordi vi står overfor et vigtigt forår. I kampen i mandags mærkede jeg straks noget i mit knæ efter en duel, og det har desværre vist sig, at jeg kan se frem til en operation og en længere pause. For mig handler det om nu at komme stærkt tilbage og bakke op om holdet, så godt jeg kan, indtil jeg er klar igen, siger han.

Næste Hjemmekamp
lørdag d. 20. juli - kl. 16.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo - logo