Førstehold

Mathias Kristensen: Vi skal fortsat bygge på

På søndag gæster Vendsyssel FF Blue Water Arena. Et opgør, den formstærke offensiv-spiller, Mathias Kristensen glæder sig til.

Sidst EfB og Vendsyssel FF mødtes, leverede Mathias Kristensen hele tre oplæg, og var derfor involveret i alle mål i 3-1 sejren. På søndag krydser de to hold klinger igen, i kampen om topplaceringerne.
– Jeg ser meget frem til Vendsyssel-kampen. Vi var gode mod dem sidst, og trak også det længste strå efter en god første halvleg. Vi skal gå ud og fortsætte den gode periode vi er inde i ved, at spille på vores egen måde, og så skal vi have gang i målscoringen igen, hvilket jeg er sikker på nok skal komme. Vendsyssel har et godt hold samt en stærk offensiv, så jeg tror, at det bliver en kamp med et højt niveau, fortæller Mathias Kristensen.
Hovedpersonen selv, erkender da også at holdet har rykket sig meget siden i sommers, og er glad for egne præstationer.
– På det sidste har jeg fået lavet et par mål og assisteret godt, og det er jeg selvfølgelig glad for, at jeg derved har kunne hjælpe holdet. Vi bliver bedre og bedre, og ligner mere et hold. Vi finder hinanden godt, og hænger bedre sammen på banen. Det giver stabilitet og gør det nemmere at skabe gode præstationer og resultater. Vi skal blive ved med, at bygge på for vi kan blive endnu bedre, slår Mathias Kristensen fast.

Næste Hjemmekamp
lørdag d. 20. juli - kl. 16.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo