Partner, Klub

Mentor IT står bag EfB i de næste tre år

Mentor IT opgraderer og fortsætter som guld-partner i Esbjerg fB, og virksomheden, der er eksperter i skarpe IT-løsninger, ser frem til yderligere tre år med synlighed på Blue Water Arena.

I mere end 10 år har Mentor IT været en del af Esbjerg fB, og IT-virksomheden er også med ombord som guld-partner i de kommende tre år.

Udover at forlænge partner-aftalen opgraderer Mentor IT, der blandt andet leverer professionelle IT-løsninger til små og mellemstore virksomheder, også.

Adm. direktør Søren Frandsen fortæller, hvorfor det er vigtigt at bakke op om EfB: 

– For det første vil vi gerne støtte op om regionens fodboldflagskib, og for det andet gør vi det, fordi vi får noget igen. Gode oplevelser er en del af det, men vi bruger også EfB’s store netværk aktivt til at pleje og skabe nye forretningsforbindelser, hvilket vi er meget tilfredse med. Derudover er EfB og Blue Water Arena en god platform for os til at skabe synlighed, så vi er rigtig glade for at være partner.

Lone Marie Jessen, Key Account Manager hos EfB, er glad for fortsat at have Mentor IT med på rejsen.

– Vi har en lang og god historie med Mentor IT, som vi ser frem til at videreudvikle og fortsætte de næste mange år. I fællesskab har vi altid været gode til at skræddersy løsninger, der passer til dem og deres ønsker, og det har vi tænkt os at fortsætte med, så der bliver skabt mest mulig værdi for alle parter. Det er en rigtig god dag for Mentor IT og EfB, siger hun.

Mentor IT er placeret i Esbjerg, og beskæftiger 60 medarbejdere. Virksomheden har desuden kontorer i Kolding, Århus og København.

Næste Hjemmekamp
lørdag d. 20. juli - kl. 16.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo - logo