Partner

Mikkel Vestergaard vender retur

Esbjerg fB styrker den kommercielle del af forretningen yderligere, idet Mikkel Vestergaard er tiltrådt som Key Account Manager. Vestergaard har en fortid på førsteholdet, hvor det blev til 45 kampe. 

29-årige Mikkel Vestergaard er vendt retur til Esbjerg fB, idet den tidligere førsteholdsangriber er startet som Key Account Manager i klubben, og fremadrettet blandt andet får til opgave at føre en tæt dialog med de mange, trofaste sponsorer.

Kommerciel chef Mathias Rønn er glad for at have fået Mikkel Vestergaard med ombord på holdet:

– Mikkel Vestergaard er en rigtig god fyr, som får en vigtig rolle i vores salgsafdeling. Udover at være yderst sympatisk så har Mikkel også et godt hoved og stort hjerte for EfB, hvilket er vigtige egenskaber, idet han får et stort ansvar og kontaktflade med vores mange, trofaste partnere i og omkring Esbjerg. Efter karrieren som fodboldspiller, hvor vi særligt husker tilbage på det flotte mål i Europa League på udebane mod Fiorentina, har Mikkel arbejdet med salg inden for forskellige brancher, og vi glæder os over, at han nu igen er en del af klubben.

Vestergaard tørnede efter EfB ud for Viborg FF, inden karrieren stoppede i 2019, og siden da har han arbejdet med salg hos henholdsvis Jysk Fynske Medier og Mezina. Han glæder sig over at være tilbage:

– Jeg er rigtig glad for igen at være en del af klubben, hvor jeg har tilbragt ufatteligt mange timer og fået mange gode minder og venskaber. Nu bliver min rolle at arbejde uden for banen, hvilket bliver utroligt spændende, og jeg ser frem til at tage hul på opgaverne og møde alle de mennesker, der holder af EfB. Der er et kæmpe, kommercielt potentiale i EfB og det projekt, der er søsat, tiltaler mig meget. Jeg glæder mig til at bruge de erfaringer og kompetencer, jeg har oparbejdet de seneste år til at lave nogle gode cases for de mange virksomheder i og omkring Esbjerg, så vi i fællesskab både på og udenfor banen kan arbejde os tilbage mod Superligaen.

Næste Hjemmekamp
lørdag d. 20. juli - kl. 16.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo - logo