Førstehold

Mølby bliver assistent i EfB

Det bliver den tidligere europamester Johnny Mølby, der skal assistere John Lammers i Superligaen.

Den sidste brik i trænerteamet omkring EfB’s Superligahold er faldet på plads. Den tidligere landsholdsspiller Johnny Mølby, der blandt andet har været cheftræner i AC Horsens og Viborg FF, har underskrevet en aftale, der gælder for den kommende sæson, og dermed har cheftræner John Lammers holdet af trænere på plads.
– Jeg har haft samtaler med flere trænere, og jeg føler Johnny er den rigtige for mit team. Johnny har jo tidligere været cheftræner, men han er meget positiv omkring at skulle være min assistent. Det bliver mig, der står med det overordnede ansvar og skal tage den afgørende beslutninger, men Johnny bliver sammen med A+-træner Lars Vind en vigtig del af beslutningerne, konstaterer John Lammers.
49-årige Johnny Mølby optrådte som aktiv 16 gange på det danske landshold, og netop erfaring er blandt andet grundlaget for, at John Lammers har valgt den tidligere midtbanespiller som assistent.
– Jeg har kigget på, hvad der både er bedst for klubben og mig, og Johnny Mølby har en rigtig god profil. Han har stor erfaring omkring Superligaen og kender igennem sin fodbold- og trænerkarriere også livet i den her verden, hvilket også har været vigtige parametre for mit valg, siger John Lammers.
Johnny Mølby har første arbejdsdag tirsdag den 26. juni, hvor han for første gang møder ind i kælderen under Blue Water Arena.

Næste Hjemmekamp
søndag d. 4. august - kl. 14.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo - logo