Førstehold

Montano: Endnu en udebanesejr er målet

Esbjerg fB skal fredag øst på, når HB Køge tager imod i NordicBet Ligaen kl. 19.00. EfB har før kampen et point ned til sjællænderne, og hos angriber Leonel Montano er fokus på at følge seneste udebanesejr op med en ny.

Capelli Sport Stadion danner fredag aften rammen om opgøret mellem HB Køge og Esbjerg fB om tre vigtige point.

Leonel Montano ser frem mod kampen:

– Vi skal møde et godt hold, der kan spille hurtigt og offensivt fodbold på eget kunstgræs, så vi skal være klar fra start og være klar til at svare igen med vores eget spil. I tabellen ligger vi side om side, så det siger sig selv, at det vil være utroligt vigtigt, hvis vi kan få vippet kampen over på vores side og spille os til en sejr.

– Efter en dårlig start på sæsonen på udebane fik vi en god 6-2-sejr i Hobro i seneste udekamp, og det kan vi bruge til meget. Det var den første sejr i sæsonen på fremmed græs, og vi fik bevist noget overfor vores fans og ikke mindst os selv, så den tro tager vi med til Køge kombineret med en revanchelyst ovenpå 2-2-kampen mod Jammerbugt FC.

– Opbakningen til os har været fantastisk på Blue Water Arena, men jeg må sige, at jeg også er blevet meget overrasket positivt på udebane. Det er vildt at se så mange fans tage turen gennem landet hver anden weekend for at støtte os, så jeg håber selvfølgelig på, at vi på fredag med vores indsats kan sikre endnu god aften til dem. 

Nicklas Strunck:

– Først og fremmest er det vigtigt, at vi får tre point i Køge, så det er vores mål. Vi rejser derover med en følelse af, at vi skal have revanche efter vores seneste kamp, hvor vi spillede mod Jammerbugt og blev sat lidt tilbage i forhold til at jagte en placering blandt de seks øverste klubber. Men det bliver svært derovre, for vi skal op imod en god modstander, der kan spille fin fodbold, hvis vi giver dem tid og plads til det.

– Personligt kigger jeg også lidt ekstra frem mod kampen. Jeg har scoret i de seneste tre opgør mod HB Køge, og håber naturligvis på, at den stime fortsætter. Vigtigst af alt er dog, at vi vinder og får sejren med hjem til Esbjerg, og så må det andet være en eventuel bonus.

>> Se kampen i EfB Caféen