Førstehold

Nederlag i SønderjyskE til reserverne

Esbjerg fB’s reserver var mandag i kamp, hvor turen gik til Sønderjylland for at krydse klinger med SønderjyskEs reserver. Det blev til tredje nederlag i streg.

Det blev en svær kamp for reserverne i mandagens udekamp som endte med hele 6-0 til sønderjyderne, som stillede med hele 13 spillere fra deres A-trup hvor især deres angriber, Mitrovic, var i fokus med et hattrick.
Derfor er Esbjergs reserver stadig uden point i Reserveligaen efter nederlag til FC Nordsjælland, OB og senest SønderjyskE i går.
– Jeg tror ikke vi skal fokusere på resultatet i en kamp som denne, men i stedet kigge på de unges præstation isoleret set. Det var mænd mod drenge og det var tydeligt at rutinen spillede en stor rolle, siger René Christiansen, som sammen med Gonzalo Garcia stod for reserverne.
Det gjorde ikke kampen lettere, at Bækgaard, Carnat og Budu måtte udgå med små skavanker i løbet af kampen.
– Jeg er stolt af vores spillere, for de kæmpede alt de kunne. Vi går til pause bagud 2-0, hvor Mitrovic scorer to flotte mål. Men udover det synes jeg ikke vi lader dem få de store chancer, selvom de sad mest på bolden. I anden halvleg var de gode på omstillinger med deres fart og fysik og efter 4-0 bliver det cruise control for sønderjyderne, fortæller René Christiansen og fortsætter:
– Vi kan tage rutinen med fra kampen og kigge individuelt hvor især Mads Larsen, som starter på den centrale midt, spiller en rigtig god kamp. Kunsten er, ikke at lade det blive en dårlig oplevelse, slutter Christiansen.
Næste gang reserverne skal i aktion bliver hjemme mod FC Nordsjælland, hvor revanche venter efter et 4-1 nederlag i det omvendte opgør. Kampen spilles på Esbjerg Atletikstadion onsdag den 4. oktober klokken 14.30.

Stillingen:
SønderjyskE Reserver – Esbjerg fB Reserver 6-0 (2-0)
8′   1-0
35′ 2-0
52′ 3-0
60′ 4-0
64′ 5-0
67′ 6-0
Startopstillingen:
Lasse Mikkelsen
Emil Ankersen
Jacob Lønne
Jeppe Schultz
Simon Bækgaard
Budu Zivzivadze
Lasha Parunashvili
Mads Larsen
Nicu Carnat
Adrian Petre
William Møller
Udskiftninger:
Alexander Kostow
David Easter
Rasmus Rejnhold
Mathias Holm
Patrick Egelund
Tobias Stagaard

Næste Hjemmekamp
lørdag d. 20. juli - kl. 16.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo - logo