Partner

NiceHair er ny partner i EfB

NiceHair er ny sølv-partner i Esbjerg fB, og virksomheden, der er specialiseret i online-handel af skønhedsprodukter, vil fremover være involveret i digitale aktiviteter.

NiceHair er nu en del af Esbjerg fB, idet virksomheden, der er Danmarks største online-forhandler af skønhedsprodukter, har indgået en aftale om et sølv-partnerskab, der blandt andet fokuserer på digital aktivering i form af kåringen af Kampens Spiller og tilstedeværelse.

Marketingchef Simon Tholstrup fortæller om baggrunden for at blive en del af EfB og partner:

– Vi har mange produkter på hylderne, som henvender sig til kvinder, men vi har faktisk også meget til mænd, og i den forbindelse er EfB’s platform rigtig spændende for os. Vi ved jo, at en stor del af de fodboldinteresserede i Esbjerg er mænd, så via de sociale medier og fan-appen kan vi komme i kontakt med en ny målgruppe, og så synes vi også det er både vigtigt og sjovt at bakke op om EfB.

Hos EfB glæder Lone Marie Jessen, Key Account Manager, sig over aftalen.

– NiceHair er en rigtig spændende virksomhed, som vi glæder os til et godt samarbejde med. Vi er allerede kommet lovende fra land med digitale aktiveringer på vores sociale medier og i fan-appen, hvor NiceHair er afsender på Kampens Spiller-konceptet og leverer en gave til den bedste EfB’er efter hver kamp, fortæller hun.

NiceHair er beliggende i Esbjerg, og beskæftiger mere end 200 medarbejdere.

Næste Hjemmekamp
søndag d. 4. august - kl. 14.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo - logo