Førstehold

Nørgaard vil bygge videre på fundamentet

Mandag aften besøger Esbjerg fB AC Horsens på Casa Arena i et opgør, hvor der står værdifulde point på spil i jagten på at avancere i tabellen.

Esbjerg fB skal mandag aften en tur øst på, når AC Horsens og Casa Arena kl. 19.00 lægger græs til 11. spillerunde i 3F Superligaen.
For cheftræner Claus Nørgaard er det målet at tage sejren og dermed rykke forbi østjyderne i tabellen, og for at det skal lykkes, kræver det fokus og koncentration hos EfB-spillerne.
– Der venter os en utrolig vigtig kamp, hvor vi kommer til at gå benhårdt efter alle tre point, så vi kan lukke hullet op til Horsens og for alvor få skabt kontakt til holdene i det brede midterfelt.
– Vi tager til Horsens med to sejre på stribe i bagagen og otte scorede mål, så vi kommer med et fint fundament, og det skal vi have bygget videre på uden, at det må betyde, vi smider ydmygheden og respekten for opgaven væk, og bliver febrilske. Vi skal holde hovederne koldt, og være fokuseret gennem samtlige minutter, siger han.
Nørgaard har et godt billede af den kommende modstander, som han betegner som et solidt hold, der kan spille på flere strenge.
– Vi har et godt kendskab til Horsens, og vi så deres seneste kamp mod Randers, hvor de var uheldige med at tabe. Det er et fint hold, der kommer med mange forskellige udtryk i løbet af en kamp, og jeg mener, at de er bedre spillende i øjeblikket, end hvad de tidligere har vist, så det bliver ikke en let opgave.
– Der er dog ingen tvivl om, at de vil bringe power og duelstyrke ind i kampen, og det skal vi stå imod. Mentalt skal vi være klar, for det bliver et helt andet opgør end det, vi spillede mod Brøndby forleden, slutter Claus Nørgaard.
Kamptruppen udtages søndag.

Næste Hjemmekamp
fredag d. 26. april - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo