Klub

Nu begynder arbejdet i EfB

Pressemeddelelse fra den nye bestyrelse i EfB Elite A/S.

Arbejdet med at fremtidssikre Esbjerg fB begynder i dag, mandag. Den nyvalgte bestyrelse i klubben er straks gået i gang med at sikre, at der også kan løbe et konkurrencedygtigt fodboldhold ind på Blue Water Arena, når sæsonen 2024/2025 sparkes i gang.

– Jeg er sikker på, at rigtigt mange EfB-fans er spændte på at høre mere om planerne for EfB i den kommende tid. Jeg glæder mig sammen med den nye bestyrelse og ledelse og medarbejdere, til at sætte gang i arbejdet med at få EfB tilbage på ret køl. Der forestår en opgave med at få tegnet kontrakter, sikre en licens til divisionsfodbold og skabe ro omkring det sportslige setup i klubben. Det er helt afgørende, at spillertruppen får ro til at tænke på fodbold, så vi kan sikre oprykningen til 1. division, siger Flemming Enevoldsen, nyvalgt bestyrelsesformand i EfB Elite A/S.

– Ligeledes skal vi have skabt arbejdsro for ledelse og medarbejdere. Jeg er imponeret over, at de alle har holdt skruen i vandet i en længere, urolig periode, hvor der har været tvivl om fremtiden. Bestyrelsen vil derfor som det første få skabt en tæt dialog med medarbejderne omkring prioritering af de mange opgaver. 

Den nye bestyrelse i EfB Elite A/S tager samtidig hul på arbejdet med at få Esbjerg fB på fode igen. Her vil der blive arbejdet i flere spor. 

– Vi har selvfølgelig fokus på det sportslige setup. Og som de seneste måneder har vist, så er der behov for at bestyrelsen får detaljeret indsigt i økonomi, sponsoraftaler, organisation m.m., så vi kan få et EfB i balance, siger Flemming Enevoldsen.

Den nye bestyrelse i EfB Elite A/S består således nu af:

Flemming Enevoldsen, formand

Kenneth Hagelskjær

Søren Andersen

Søren Copsø

Næste Hjemmekamp
fredag d. 31. maj - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo