Førstehold

Ny mand ved roret i EfB

Det bliver en mand med solid erfaring fra bankverdenen og et stort netværk i Esbjerg, som fremover skal lede EfB. Brian Knudsen er ny adm. direktør med tiltrædelse i næste uge.

Efter en grundig jagt på en ny adm. direktør er valget faldet på Brian Knudsen, der har mere end 40 års erfaring fra Sydbank og er desuden formand for både Esbjerg Fonden og tidligere formand for Esbjerg Festuge. Han tiltræder officielt den 16. oktober, og bestyrelsesformand Kristoffer Jarl Kristensen glæder sig over at have en permanent løsning på plads.
– Vi er glade for at have lukket en aftale, der sikrer os Brian Knudsen, som er den profil, vi er gået efter. Han har i en lang årrække vist sine evner som leder, og han er en højt respekteret og kendt personlighed i Esbjerg. Han har de kompetencer og den erfaring, der skal til for at føre EfB godt fremad, så vi ser frem til, at han starter inden længe. Jeg vil også gerne takke Dan Mose Andersen for det store arbejde, han udført i den midlertidige rolle, hvor han loyalt og kompetent har været på manden på broen, siger Kristoffer Jarl Kristensen.
Brian Knudsen er født og opvokset i Esbjerg, og har siden han var seks år gammel været på stadion til EfB’s kampe, og han kunne da heller ikke takke nej til den nye udfordring.
– Når man får sådan et tilbud, som er en spændende og ny udfordring i forhold til, hvad jeg tidligere har lavet, så kan man kun takke ja. Jeg ser frem til at være med til at sætte retningen på flagskibet for hele Sydvestjylland, og jeg glæder mig til at tage fat. Sport og specielt fodbold har altid været en stor del af mit liv, og det giver kun ekstra passion for opgaven, slutter Brian Knudsen.
Som aftalt allerede ved sin tiltrædelse tilbage i januar, fratræder Dan Mose Andersen når opgaverne er overdraget til den nye direktør.

Næste Hjemmekamp
søndag d. 4. august - kl. 14.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo - logo