Førstehold

Olafsson: Handler om at slutte godt af

Søndag spiller Esbjerg fB årets sidste hjemmekamp, når Nykøbing FC gæster Blue Water Arena. For forsvarsspillerne Isak Olafsson og Con Ouzounidis handler det om at lukke året godt af.

Kl. 14.00 søndag eftermiddag fløjtes der op for årets sidste hjemmekamp på Blue Water Arena, når Esbjerg fB tager imod Nykøbing FC i NordicBet Ligaen.

Forsvarsspiller Isak Olafsson vil lukke efteråret godt ned:

– Det er uden tvivl en vigtig kamp for os, hvor vi skal svare tilbage på vores seneste præstation ude mod HB Køge. Vi er videre fra den kamp, og kigger nu frem mod den mod Nykøbing, hvor vi får chancen for at rette op og komme tilbage på sporet, og man skal jo egentligt bare tage et kig på tabellen for at se, hvor meget pointene betyder i øjeblikket.

– Vi vil rigtig gerne give fansene en god oplevelse til den sidste hjemmekamp i år, og det vil sige i form af en sejr. Det er det, vi arbejder for på træningsbanen hver dag, og det skal vi tage med ind over kridtstregen i weekenden, siger han.

Con Ouzounidis er tilbage efter karantæne:

– Jeg er glad for, at jeg kan spille igen efter en længere pause, og jeg ser frem til at træde ind på stadion og være en del af holdet igen på kampdag. Der har gennem efteråret været en del op- og nedture, og vi har som mandskab været igennem mange forskellige ting. Det samme har fansene, så på deres vegne vil jeg ønske, at vi kan levere en god indsats og forhåbentligt tage alle tre point.

– Det er altid vigtigt at gå på vinterpause med en god fornemmelse i kroppen, og vores mål er to sejre i de sidste to kampe i år. Det bliver svært, og vi skal fokusere på os selv og vores egne præstationer frem for noget andet, men vi tror på det, og kan passende starte ud med et godt resultat søndag. Vi glæder os ihvertfald, fortæller forsvarsspilleren.

>> Køb billet til EfB – Nykøbing

Næste Hjemmekamp
fredag d. 31. maj - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo