Førstehold

Olsen og Egelund afgørende i dansk U18-sejr

U18-landsholdet spillede søndag middag deres anden kamp mod Ukraine, med både Oliver Olsen og Patrick Egelund i startopstillingen. De danske drenge vandt opgøret 3-2. Patrick Egelund havde andensidste fod på ved de to første mål, mens Oliver Olsen fremtvang et selvmål.

Søndag spillede U18-landsholdet deres anden kamp mod værterne, og trak sig denne gang sejrrigt ud fra opgøret. Begge EfB’ere var i startopstillingen – Oliver Olsen som højre-back med Patrick Egelund på kanten i samme side.
Ukrainerne kom hurtigt foran, men efter et stolpeskud fra Patrick Egelund blev bolden skrabet i mål af Kasper Høgh til 1-1. Samme spiller scorede inden pausen og bragte danskerne foran 2-1. Patrick Egelund med endnu en assist.
Midtvejs i anden halvleg udlignede ukrainerne, inden Oliver Olsen ti minutter før tid kom frem til et indlæg, som den unge EfB’er slog hårdt mod mål, og gav keeperen så store problemer, at han blev noteret for et selvmål. Dermed vandt danskerne 3-2, og både Patrick Egelund og Oliver Olsen satte bestemt deres præg på kampen.
De unge EfB’ere er begge glade for sejren, og dét at være udtaget til U18-landsholdet.
– Kampen startede lidt som en slåskamp, men vi fik ret godt styr på det i første halvleg. I anden halvleg var Ukraine bedst, og vi tabte ofte bolden, men vi fik sejren hevet hjem til sidst. Det er selvfølgelig stort, at repræsentere sit land, og jeg er glad hver eneste gang jeg bliver udtaget, siger Oliver Olsen.
Patrick Egelund var også flyvende i søndagens kamp, hvor han grundlagde scoringen til 1-1 med sit stolpeskud, og efterfølgende assisterede danskernes andet mål.
– Jeg synes selv, at jeg spillede en god kamp, og det er selvfølgelig dejligt, at mine to assists hjalp holdet til en sejr. Nu har jeg allerede været involveret på både U17- og U18-landsholdet, men det er altid fedt at blive udtaget til en ny samling, slutter Patrick Egelund.

Næste Hjemmekamp
fredag d. 31. maj - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo