Førstehold

Olsen før FCK: Vi glæder os

Fredag aften går det atter løs i 3F Superligaen efter vinterpausen, når Esbjerg fB kl. 19.00 på Blue Water Arena tager imod FC København. Cheftræner Lars Olsen glæder sig til atter at spille om point, og beretter om en sulten spillertrup.

Når Esbjerg fB fredag aften kl. 19.00 løber på banen på Blue Water Arena til kampen mod FC København, så er det et gensyn med 3F Superligaen og hjemmebanepublikummet efter en længere vinterpause.
Cheftræner Lars Olsen fortæller, at holdet har haft en god opstart, og han mærker en stor spillelyst blandt spillerne i forhold til udsigten om, at der nu igen står vigtige point på spil.
– Vi glæder os til at tage hul på forårssæsonen og spille om point igen, og jeg kan virkelig mærke på spillerne, at de ser frem til at komme ud på Blue Water Arena og vise sig frem foran tilskuerne.
– Forberedelsen har været rigtig fin, og vi har haft en god træningslejr i Tyrkiet, hvor vi virkelig kunne gå i dybden omkring de taktiske aspekter, så jeg er sikker på, at vi får et top-motiveret EfB-mandskab at se i foråret – og allerede på fredag, siger han.
EfB har fået tilført hele seks nye spillere i vinterpausen, og de er blevet taget godt imod samtidig med, at det har skærpet konkurrencen om pladserne.
– Vores nye spillere er hurtigt blevet en integreret del af truppen, og det er meget glædeligt. Humøret i truppen er sundt, og alle bidrager til fællesskabet.
– Derudover har det selvfølgelig resulteret i en øget konkurrence om spilletiden, hvilket er med til at få det bedste frem i hver enkelt spiller. Der er ingen tvivl om, at niveauet i truppen er blevet hævet, og det er jeg sikker på, vi vil se på banen allerede med det samme, siger Lars Olsen.
Selvom der på papiret venter hård modstand i FCK fredag, så er Lars Olsen og resten af holdet positive omkring et godt resultat.
– Det er naturligvis en stærk modstander, vi bliver matchet imod fra start, men vi kigger positivt på det, og ser på mulighederne. I en premierekamp kan alting ske, og vi har stor tro på, at vi kan gå ud og levere en helhjertet indsats og deraf lave et godt resultat, siger han.
Han håber desuden på, at opbakningen fra lægterne kan hjælpe EfB-spillerne på vej mod en god forårsstart.
– Vi glæder os til at møde fansene igen, og håber, at der kommer mange på stadion for at bakke os op. Vi skal nok gøre vores bedste for, at vi får startet året godt ud, slutter Lars Olsen.
Kamptruppen udtages torsdag efter den afsluttende træning.
>> Find den plads der passer til dig på Blue Water Arena 
>> Køb din billet til EfB-FCK og spar både tid og penge