Førstehold

Olsen før Lyngby: Skal følge god præstation op

Esbjerg fB fik en god start på forårssæsonen i 3F Superligaen, da FC København blev besejret med 1-0, og næste opgave for holdet er en udekamp søndag kl. 14.00 mod Lyngby BK. Cheftræner Lars Olsen vil følge op på den gode premiere-indsats, men advarer mod at tro, det kommer af sig selv.

Søndag skal Esbjerg fB en tur øst på, når Lyngby BK kl. 14.00 tager imod på Lyngby Stadion. Hvor EfB i forårspremieren kom fra land med en sejr, måtte Lyngby se sig besejret med 0-2 i Herning.
Cheftræner Lars Olsen glæder sig til kampen, hvor han vil se et EfB-mandskab bygge videre på de lovende takter fra årets første kamp.
– Vi tager til Lyngby for at følge op på vores præstation mod FCK, som var rigtig god. Vi stod godt i kæderne med et solidt fundament, ligesom vi fik skabt tilstrækkeligt med chancer fremme på banen. Disse takter bliver vigtige at videreføre mod Lyngby, siger han.
Lyngby har syv sejre på hjemmebane i sæsonen, så han er klar over, det ikke bliver nogen let opgave for EfB.
– Vi kommer til at møde et rigtig godt hold, som har mange dygtige spillere, og gerne vil spille fodbold langs jorden. Samtidig har Lyngby en god hjemmebane, hvor man som modstander skal kæmpe hårdt for at få point, så der er ingen tvivl om, at det bliver svært at tage en sejr.
– Når det så er sagt, så kommer vi med stor tro på tingene og et mål om hente tre point med hjem til Esbjerg, siger Lars Olsen.
Mod FCK gav EfB debut til hele fem spillere, og de faldt alle godt ind på holdet. Yderligere en uge på træningsbanen har forbedret relationerne i den rigtige retning, mener Olsen.
– Vores nye spillere gik utroligt godt ind på holdet og i vores taktik i premieren, selvom vi havde haft relativt kort tid til at forberede os. Derfor er hver dag på træningsbanen i øjeblikket afgørende for, at vi bevæger os i den rigtige retning, og vi har fået en uge mere på kontoen nu.
– Af den årsag glæder vi os til søndag og til at møde Lyngby, hvor vi vil give alt for et godt resultat, slutter han.
Kamptruppen udtages efter lørdagens afsluttende træning.

Næste Hjemmekamp
fredag d. 31. maj - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo