Førstehold

Olsen mærker spilleglæde frem mod AGF-kamp

Esbjerg fB spiller søndag kl. 16.00 årets sidste hjemmekamp på Blue Water Arena, når formstærke AGF kommer på besøg. Cheftræner Lars Olsen vil bygge videre på den gode anden halvleg fra sidste weekends 2-1-sejr i Silkeborg IF.

Blue Water Arena ligger for sidste gang i 2019 græstæppe til 3F Superliga-fodbold, når Esbjerg fB på søndag byder AGF op til kamp. Begge hold kommer ind til opgøret med dugfriske sejre i bagagen, så der er lagt op til et spændende brag om vitale point til tabellen.
Cheftræner Lars Olsen beretter om en god træningsuge ovenpå sidste weekends 2-1-sejr i Silkeborg, og han vil fortsætte de opløftende takter fra den anden halvleg, der vendte 0-1 til tre point.
– Stemningen i truppen har generelt været god, og jeg har mærket en stor tro på tingene fra dag et i min tid her i EfB. Men det siger sig selv, at det ikke gjorde noget negativt for moralen, at vi vandt i søndags, så vi har haft en rigtig fin uge på træningsbanerne.
– De sidste 45 minutter i Silkeborg var virkelig gode, og vi turde tage fat i bolden og spille med den. Mod AGF får vi behov for at gøre meget af det samme, hvis vi skal have endnu en sejr, som er vores mål, siger han.
Aarhusianerne vandt i seneste runde over Brøndby, og indtager fjerdepladsen i rækken, så der venter EfB hård modstand.
– Vi møder et AGF-hold med medvind og stor selvtillid, så det bliver ingen let opgave for os. De har flere individualister, som kan gøre ondt på alle hold, hvis tiden og pladsen er til det, og derfor skal vi være konsekvente i vores forsvarsspil. Det lykkedes vi med i søndags, hvor vi ikke gav ret meget væk trods en knap så prangende første halvleg.
Der ventes mange tilskuere på tribunerne søndag, og prognoserne tyder på, at sæsonrekorden står til at blive overgået.
– Det er glædeligt med stor interesse for kampen, og både holdet og jeg glæder os selvfølgelig til at træde ind på et velbesøgt Blue Water Arena. Om man vil det eller ej, så giver det bare en fodboldspiller et par ekstra procenter, når der er mange mennesker på lægterne, og vi vil gøre alt for at lukke fodboldåret i Esbjerg godt ned, slutter Lars Olsen.
Kamptruppen udtages lørdag eftermiddag.
>> Køb din billet til opgøret nu og spar både tid og penge

Næste Hjemmekamp
fredag d. 31. maj - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo