Førstehold

Olsen: Skal fortsætte takter fra AGF-kamp

Cheftræner Lars Olsen forudser et tæt opgør søndag, når Esbjerg fB gæster Haderslev og SønderjyskE. Præstationen mod AGF senest var opløftende, og kan vi gentage det, får vi et godt resultat med hjem, siger han.

Søndag kl. 14.00 fløjtes der op til den næstsidste spillerunde i 3F Superligaen i 2019, og for Esbjerg fB gælder det en udekamp i Haderslev, hvor formsvage SønderjyskE byder op til dans.
Lars Olsen er klar over opgørets vigtighed, som med en EfB-sejr kan skabe kontakt til sønderjyderne. Nøglen til succes bliver ifølge cheftræneren at fortsætte takterne fra seneste spillerunde, hvor det mod AGF så lovende ud.
– Man skal jo bare kigge på tabellen for at se, hvor betydningsfuld kampen er for begge mandskaber. Med en sejr kan vi virkelig tage et godt skridt i den rigtige retning i jagten på at få fat på holdene over os, og det er den indgangsvinkel, vi tager til Haderslev med.
– Når det så er sagt, så bliver det ingen let opgave at vinde over SønderjyskE. For at lykkes med et godt resultat, vil jeg fra spillerne se meget af det samme, som jeg så mod AGF forleden, hvor vi på trods af resultatet langt hen ad vejen lykkedes med at være konsekvente i defensiven og udfordrende i offensiven, siger han.
Han beretter om stor konkurrence i spillertruppen, hvor flere spillere gennem ugen har vist sig godt frem.
– Som fodboldspiller skal man ikke være tilfreds, når man er udeladt til kamp eller ikke kommer på banen. Jeg mærker på spillerne, at alle gerne vil have en vigtig rolle på holdet, og jeg ser, at der bliver kæmpet hårdt for det på træningsbanen, hvilket er særdeles positivt, siger Lars Olsen og fortsætter:
– Mod AGF så vi også gode indhop fra indskifterne, og det viser, at truppen indeholder kvalitet til, at vi undervejs i kampene kan justere i forhold til, hvad vi har brug for. På søndag får vi også behov for alle mand, så det er vigtigt, at vi holder os skarpe.
Flere hundrede EfB-fans ventes på plads på Sydbank Stadion søndag, og det glæder Lars Olsen.
– Jeg er blevet positivt overrasket over opbakningen fra fansene til holdet i min relativ korte tid i EfB, og jeg er glad for udsigten til endnu en god støtte i weekenden. For spillerne betyder det mere, end man lige går og regner med, og forhåbentligt kan vi give tilbage i form af den anden udebanesejr på stribe, slutter han.
Kamptruppen offentliggøres lørdag efter den afsluttende træning.

Næste Hjemmekamp
fredag d. 31. maj - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo