Førstehold

Olsen vil revanchere mod AGF

Esbjerg fB tager tirsdag aften imod AGF på Blue Water Arena i kvartfinalen i Sydbank Pokalen, og cheftræner Lars Olsen vil jagte oprejsning ovenpå nederlag i de seneste to kampe.

Tirsdag aften kl. 18.30 fløjtes kvartfinalen i Sydbank Pokalen i gang på Blue Water Arena, hvor Esbjerg fB tager imod AGF.
EfB tabte lørdag til FC Nordsjælland med 1-2, så cheftræner Lars Olsen glæder sig over, at det allerede tirsdag aften er muligt at vaske weekendens skuffelse af sig.
– Vi var selvfølgelig utroligt skuffede efter kampen mod FCN, da vi havde sigtet efter at få tre point, men som fodboldhold er man nødt til hurtigt at kigge frem og forberede sig mod den næste opgave og muligheden for at lave et godt resultat.
– Så på den front er det godt, at vi allerede tirsdag aften får muligheden for at gå ud og revanchere os i et spændende opgør på Blue Water Arena, siger han.
Gæsterne fra Aarhus ligger placeret på en tredjeplads i Superligaen, og vandt senest med 2-1 i Esbjerg på en sen sejrsgivende scoring, så EfB-mandskabet kan se frem til hård modstand.
– AGF har gjort det utroligt flot i denne sæson, og holdet indeholder mange individualister, som kan gøre ondt på alle hold, hvis de får tiden og pladsen til det.
– Vores opgave bliver at lukke ned for dem men samtidig vise, at vi vil vinde på vores hjemmebane. Selvom det bliver svært, så tror vi på os selv.
– Vi vil selvfølgelig gå efter at avancere i turneringen, hvor EfB har en flot historik, og deraf give truppen, klubben og byen et boost frem mod de øvrige vigtige opgaver i dette forår, og jeg håber for spillernes skyld, at fansene vil fortsætte med den flotte opbakning, siger Lars Olsen.
Kamptruppen udtages efter mandagens afsluttende træning.
>> Køb din billet til opgøret nu og spar tid og penge

Næste Hjemmekamp
lørdag d. 20. juli - kl. 16.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo - logo