Førstehold

Olsen vil se effektivitet mod FCN

Esbjerg fB hentede tre point i forårets første hjemmekamp, og lørdag er det målet at fordoble den høst, når FC Nordsjælland kl. 16.00 gæster Blue Water Arena. Cheftræner Lars Olsen har fokus på effektivitet, som bliver afgørende mod nordsjællænderne.

Forårssæsonen på hjemmebane blev åbnet på bedst mulig vis, da Esbjerg fB med en helhjertet indsats og god holdpræstation slog FC København forrige fredag med 1-0 på Blue Water Arena.
Lørdag gæster FC Nordsjælland Esbjerg, og cheftræner Lars Olsen ser gerne, at den anden hjemmebanesejr i træk bliver en realitet.
– Vi præsterede en god kamp på Blue Water Arena i premieren, og målet er, at vi skal bygge videre på den oplevelse og tage tre point endnu engang på vores egen bane. Det bliver ikke nogen let opgave, men vi tror på os selv, og mener også, at vores præstationer i de to første kampe efterlader os med noget at have troen i.
FCN er kommet fra land i 2020 med to sejre ud af to mulige, og holdets evne til at spille frem ad banen fremtvinger anerkendelse.
– Der er ikke nogen tvivl om, at FCN er et af de bedst-spillende hold i Superligaen, og når de får sat angrebene op og får tid og plads til det, så er de giftige. Holdets tilgang til kampene tvinger os til at være skarpe fra første fløjt og hele vejen igennem til sidste minut, for ellers kan det blive en modbydelig oplevelse. Det har flere klubber erfaret i denne sæson.
– Når det så er sagt, så har vi også bevist i store perioder i de to første kampe i år, at vi kan sætte dagsordenen i et opgør og sætte modstanderen under pres. At vi senest i Lyngby ikke formåede at veksle overvægten på bolden til en pointgivende scoring er naturligvis ikke tilfredsstillende, så det har vi haft fokus på på træningsbanen, siger Lars Olsen.
Samtidig opfordrer han EfB-fansene til at møde talstærkt op lørdag.
– Opbakningen mod FCK var fremragende, og det smittede af på spillerne. Jeg håber, at folk gik fra stadion med en god oplevelse og tænker, at de vil til fodbold igen på lørdag og støtte op om drengene. Holdet har behov for rygstødet, og de har også fortjent opbakningen, slutter cheftræneren.
Kamptruppen udtages efter fredagens afsluttende træning.
>> Køb din billet til EfB-FCN nu og spar både tid og penge
>> Download EfB-appen og stem på Kampens Spiller

Næste Hjemmekamp
fredag d. 31. maj - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo