Førstehold

Optakt: EfB – HB Køge

Begge hold har noget at kæmpe for på søndag, hvor EfB tager imod HB Køge, og John Lammers vil forfølge chancen for direkte oprykning til det sidste.

Inden sidste runde af NordicBet Ligaen har EfB tre point op til Vejle på førstepladsen, men en bedre målscore giver alligevel mulighed for oprykning, hvis Vejle snubler på udebane mod Thisted. Derfor er cheftræner John Lammers også klar i spyttet, når det gælder hjemmekampen på Blue Water Arena.
– Vi skal vinde, for vi ville aldrig tilgive os selv, hvis nu Thisted går hen og vinder, og vi sætter point til. Derfor skal vi gøre vores, og jeg forventer en god fodboldkamp, for HB Køge har også stadig noget at spille for, fastslår John Lammers om søndagens modstander, der stadig kan kile sig ind i play off-kampene med en sejr.
– Det er et godt hold, som vi ikke har vundet over i denne sæson endnu. De spiller godt fodbold, og vi ved, at de har en god kontrafase, så vi skal være opmærksomme. Vi kigger kun på den opgave, som vi har foran os, og så må vi se, hvor langt det bringer os på søndag, siger John Lammers, som umiddelbart ikke har det store ændringer i truppen.
– Jeppe Brinch er stadig ude med karantæne, men ellers er det kun de langtidsskadede spillere, som vi må undvære.


Kampstart: Søndag d. 20 kl. 13.45
Spillested: Blue Water Arena
TV: Ingen

Næste Hjemmekamp
fredag d. 31. maj - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo