Førstehold

John Lammers: Vi får brug for alle mand

Efter 12 dages landskampspause ruller bolden igen på Blue Water Arena. Det gør den når OB besøger Esbjerg i et opgør, der ofte ender i en målrig affære.

I de seneste ti opgør på Blue Water Arena mellem de to hold er der scoret ikke mindre end 35 mål, altså 3,5 mål i snit pr. kamp. Det forventer EfB cheftræner John Lammers dog ikke bliver resultatet af fredagens opgør.
– Jeg forventer ikke et lige så målrigt opgør, som de forrige mellem de to hold her på banen. Det er to hold, som har fundet en rigtig god organisation efter lidt problemer i starten af sæsonen. Det bliver formegentlig en mere kontrolleret kamp, som bliver afgjort på de små detaljer siger John Lammers.
Der bliver brug for alle kræfter i fredagens opgør mod fynboerne, der efter en pointmæssig svær start på sæsonen er ubesejret i de seneste tre superligaopgør og, selvom de seneste 12 dage har budt på forskellige opgaver for spillerne, hvor nogle har været på landskamps tjenester, mens andre har haft enkelte fridage forventer den hollandske cheftræner alle spillere er klar til at bidrage hundrede procent.
– Det er godt at få en pause fra fodbolden engang i mellem. Især på det mentale plan. Men jeg forventer ikke mindre af de som har været med deres respektive landshold. Vi får brug at alle mand. Vi har fundet en rigtig god struktur på holdet med masser af hårdt arbejde, og sammen med publikum skal vi igen give alt for en sejr siger cheftræner John Lammers.
Husk du stadig kan spare penge på billetten. Køb online på https://billet.efb.dk
Truppen offentliggøres torsdag aften.


Superliga – 9. runde: EfB – OB
Kampdato: Fredag den 14 september klokken 19.00
Stadion: Blue Water Arena
TV:
TV3 MAX

Næste Hjemmekamp
søndag d. 4. august - kl. 14.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo - logo