Førstehold

Optakt: Silkeborg IF – EfB

Der venter et drama om pladsen i Superligaen, og cheftræner John Lammers ser frem til et par kampe med stor betydning.

Torsdag aften slår det første slag i duellen om en plads i Superligaen, når Silkeborg IF tager imod på Jysk Park, og det bliver en af de kampe, som både spillere og trænere lever for. Cheftræner John Lammers glæder sig til opgøret, som er belønningen for et års hårdt arbejde.

– Det er noget, vi glæder os til, for det er det, vi har kæmpet for, og det er glasuren på lagkagen. Vi skal sikre os, at vi er klar til at præstere på vores bedste niveau, for vi spiller for at vinde noget, og det kan vi nu. Alle ved, hvad der er på spil, og derfor handler det mest om, hvordan jeg får det bedste ud af både spillerne og mig selv på dagen, konstaterer John Lammers, der selvfølgelig har nærstuderet den kommende modstander.

– Vi har set dem 6-7 gange, og vi har prøvet at forberede os så meget som muligt. Det er et rigtigt velspillende hold med gode individuelle kvaliteter, og de har spillere, som kan afgøre kampe og lave mål. Det er ikke for sjov, at de lige har været i en pokalfinale, men selvom det bliver svært, så har vi chancen. De har også svagheder, som har bragt dem ind i nedrykningskampen, og dem skal vi forsøge at udnytte, slutter John Lammers, der igen kan råde over Jeppe Brinch efter endt karantæne til den trup, der offentliggøres på kampdagen.

Næste Hjemmekamp
fredag d. 26. april - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo