Førstehold

Optakt: Silkeborg Reserver – EfB Reserver

De første kampe er spillet på Blue Water Arena i 2018, og det betyder samtidig, at forårets udgave af Reserveligaen venter forude.

NordicBet Ligaen er igen fløjtet i gang, og Blue Water Arena har allerede lagt græs til to kampe. Mandag eftermiddag sparkes der yderligere gang i Reserveligaen.
Esbjerg fB er at finde i Pulje 3, hvor Silkeborg, SønderjyskE og AC Horsens bliver forårets modstandere, for de spillere der trænger til at få minutter i benene. EfB’ernes første opgør bliver mod Silkeborg, der byder velkommen til kunstgræsbanen ved JYSK Park.
I efteråret bestod reservetruppen ofte af flere U-spillere, hvilket dagens trup også bærer præg af, og A+-træner René Christiansen ser altid disse kampe som en god mulighed for at vise sig frem, både for A-trup spillere og de unge.
– Som altid er disse kampe til for at A-trup spillerne kan få nogen minutter i benene, hvor det for de unge spillere handler om, at gro erfaring de kan tage med sig. Motivationen skal vise sig at være på et højt niveau, for det hjælper med at øge hele konkurrencen i truppen. De unge skal også vise, at der kan regnes med dem, selvom de måske kun spiller femten eller tyve minutter. Vi forventer intens fight og mod hele vejen rundt, fortæller René Christiansen, der sammen med den individuelle træner, Gonzalo Garcia, er ansvarlig for dagens trup.


Kampstart: Kl. 15.00
Spillested: JYSK Park (Kunstgræs), Silkeborg
Truppen:
1. Jonas Mortensen
35. Lasse Mikkelsen
Jonas Mortensen
3. Simon Bækgård
6. Lasha Parunashvili
9. Adrian Petre
18. William Møller
23. Yuri Yakovenko
24. Ben Aziz Zagre
25. Jeppe Brinch
26. Mathias Kristensen
27. Mathias Holm
40. Daniel Anyembe
Emil Ankersen
Oliver Nielsen
Rasmus Rejnhold
David Easter

Næste Hjemmekamp
lørdag d. 20. juli - kl. 16.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo