Førstehold

Palle Guldager Kristensen ny formand

En enig bestyrelse i EfB Elite A/S har peget på Palle Guldager Kristensen som ny formand. Han glæder sig til det forestående arbejde med at føre Esbjerg fB videre.

EfB Elite A/S, selskabet bag Superliga-holdet Esbjerg fB, afholdt torsdag aften generalforsamling i Carlsberg Lounge på Blue Water Arena, hvor en ny bestyrelse blev sammensat.
Kristoffer Jarl Kristensen og Peter Kirk Larsen havde på forhånd meddelt, at de ikke ønskede at genopstille, og af den årsag blev to nye medlemmer til bestyrelsen valgt i form af Henrik Jensen og Torben Porsholdt.
Den nye bestyrelses første opgave var at sætte navn på EfB’s nye formand, og valget er nu faldet på Palle Guldager Kristensen, som på generalforsamlingen løftede sløret for, at han var interesseret i posten.
64-årige Palle Guldager Kristensen har været med i bestyrelsen, senest som næstformand, siden selskabets start i 1998, og han glæder sig nu til at bestride rollen som bestyrelsesformand:
– Den primære årsag til at jeg har valgt at stille op som bestyrelsesformand, er min store passion for og kærlighed til EfB, byen og hele regionen. Jeg mener, at vi hører til i Superligaen, og jeg vil sammen med den øvrige bestyrelse og resten af klubben arbejde hårdt for, at vi kan etablere os på højeste niveau.
– Samtidig kigger EfB ind i en spændende tid, hvor vi afsøger markedet for en eller flere investorer, som kan skabe rammerne for de næste skridt uden at gå på kompromis med de værdier, vi har, lyder det.
Palle Guldager Kristensen er erhvervsdirektør i Danske Bank i Esbjerg, hvor han også bor. Han har tidligere været formand i 14 år i moderklubben.

Næste Hjemmekamp
lørdag d. 20. juli - kl. 16.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo