Klub

Pallesen og “Lungi” til Jyllandsserie-holdet

Esbjerg fB styrker rammerne omkring seniorafdelingens førstehold i Jyllandsserien med Søren Pallesen som ny cheftræner og Lars “Lungi” Sørensen som assistenttræner fra den kommende sæson.

Esbjerg fB’s førstehold i Jyllandsserien får fra den kommende sæson tilknyttet værdifuld trænererfaring fra højeste hylde, idet Søren Pallesen bliver ny cheftræner med Lars “Lungi” Sørensen ved sin side som assistent.

Pallesen, der har spillet 174 kampe for EfB og også har optrådt for Vejle BK, kommer til efter otte år i Varde IF, hvor han har stået i spidsen for holdet i 2. division og Danmarksserien. “Lungi” har også en lang karriere i blåt og hvidt bag sig som spiller, ligesom han med den højeste trænerlicens i Europa blandt andet har stået i spidsen for EfB’s førstehold i Superligaen og været cheftræner for akademiets U19-hold.

Rasmus Lundager, sportslig ansvarlig i EfB, fortæller:

– Vi er meget glade for at have lavet en aftale med en kapacitet som Søren Pallesen for de næste tre år. Han kender klubben indgående, og har tilmed en masse erfaring som både spiller og træner fra et højt niveau, som vi glæder os til at drage nytte af i seniorafdelingen, hvori vi har store ambitioner om at rykke op i Danmarksserien inden for overskuelig fremtid.

– Lars “Lungi” Sørensen er også en træner af højeste kvalitet, som vi er stolte over har takket ja til at blive en del af holdet. Hans CV taler sit eget sprog, og der er ingen tvivl om, at vores seniorspillere får de allerbedste rammer og muligheder for at forbedre sig, så vi er meget glade for vores nye trænerteam i EfB, og er sikre på, vi får et godt miljø både på og uden for banen fremover.

Han sender samtidig roser afsted mod Jakob Auerbach, der efter den nuværende sæson stopper på Jyllandsserie-holdet.

– Vi har været meget tilfredse med Jakob som cheftræner, og han har skabt meget flotte resultater ved at have sikret status som Jyllandsserie-hold gennem flere sæsoner. Samtidig har Jakob altid stået til rådighed i klubbens tjeneste, så vi skylder ham en stor tak, og vi glæder os til at følge den spændende sæsonafslutning frem mod sommer, siger Lundager.

Næste Hjemmekamp
lørdag d. 20. juli - kl. 16.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo - logo