Førstehold

Parunashvili udtaget til landsholdet

Esbjerg fB’s midtbanespiller Lasha Parunashvili er på baggrund af gode præstationer i Superligaen udtaget til Georgiens landshold, der i begyndelsen af juni møder henholdsvis Gibraltar og Danmark i EM-kvalifikationen.

26-årige Lasha Parunashvili skal med Georgiens landshold, der i starten af juni møder Gibraltar og Danmark i kvalifikationen til EM i 2020.
Georgien er i pulje med Irland, Schweiz, Danmark og Gibraltar, og holdet ligger sidst i Gruppe D med nul point efter de to første kampe.
Den stabile midtbanespiller glæder sig over udtagelsen.
– Jeg er glad og stolt over, at jeg er blevet udtaget til landsholdet, som er en stor ære for mig. Jeg vil gøre mit bedste for at komme i betragtning til spilletid og vise landstræneren, hvad jeg kan, siger Lasha Parunashvili.
Fredag d. 7. juni spiller georgierne hjemme i Tbilisi mod Gibraltar, mens Lasha Parunashvili og holdkammeraterne mandag d. 10. juni besøger Parken i København.

Næste Hjemmekamp
lørdag d. 20. juli - kl. 16.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo - logo