Førstehold

Patrick Tjørnelund vender retur til EfB

Esbjerg fB styrker defensiven, idet Patrick Tjørnelund netop har underskrevet en aftale gældende for de kommende to sæsoner. Den 22-årige forsvarsspiller har spillet ungdomsfodbold i EfB men de seneste tre sæsoner været i Kolding IF.

Arbejdet med at stå stærkt til den kommende sæson for Esbjerg fB fortsætter, og nu tilføjes yderligere forstærkning til defensiven, idet Patrick Tjørnelund kommer til på en aftale frem til sommeren 2026.

Forsvarsspilleren har de seneste tre sæsoner spillet 93 førsteholdskampe for Kolding IF men før det tilbragt mange år på EfB’s bedste akademihold.

Lars ”Lungi” Sørensen kender Patrick Tjørnelund indgående, og cheftræneren glæder sig derfor til at genoptage samarbejdet.

– I og med Patrick Tjørnelund har spillet det meste af sin ungdomsfodbold i EfB, så kender vi ham naturligvis rigtig godt, og vi får en arbejdsom og flittig forsvarsspiller, der kan dække flere positioner, ind i truppen. Patrick har siden sidst, vi arbejdede sammen, samlet værdifuld erfaring som seniorspiller i Kolding, så vi er glade for at få ham tilbage igen, for det er en endnu bedre spiller, der støder til os nu.

EfB’s nye nummer fire glæder sig til at vende retur til Blue Water Arena og tilslutte sig projektet, fortæller han:

– At komme tilbage til EfB er en god mulighed for mig og min karriere, så det har jeg været meget interesseret i. Jeg ser det som et ideelt sted at fortsætte min udvikling, og jeg kender jo trænerne og mange af holdkammeraterne, så jeg forventer hurtigt at falde ind på holdet og bidrage med det, jeg kan. Vi har en spændende sæson foran os, og det bliver fedt at være en del af, så jeg glæder mig egentligt bare til at starte op på tirsdag.

Patrick Tjørnelund har også en fortid i samarbejdsklubben Varde IF, hvor han spillede indtil U13.

Fakta:
Navn: Patrick Tjørnelund
Født: D. 5. april 2002
Tidligere klubber: Varde IF, Esbjerg fB, Kolding IF

Næste Hjemmekamp
søndag d. 4. august - kl. 14.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo - logo