Førstehold

Permanente aftaler til Pache og Simpson

Esbjerg fB har lavet permanente aftaler med Rudi Pache og Steven Simpson, og de to spillere skifter dermed fra Barnsley FC. Begge har underskrevet aftaler frem til 2024.

Tidligere på året lejede Esbjerg fB forsvarsspiller Rudi Pache og angriber Steven Simpson i engelske Barnsley FC på aftaler frem til udgangen af december. De to spillere bliver dog i EfB længere tid, idet der er lavet permanente kontrakter med begge frem til sommeren 2024.

Adm. direktør Jens Hammer Sørensen glæder sig over, at de to spillere fremover vil være en fast del af EfB:

– Rudi Pache og Steven Simpson er dygtige fodboldspillere og samtidig gode fyre. Som klub har vi et klart mål om at skabe et slagkraftigt hold, der skal bringe os tilbage i Superligaen, og det kræver kvalitet hele vejen rundt på banen. Det får vi i Pache og Simpson, og jeg glæder mig over, at de nu for alvor er en del af EfB.

19-årige Rudi Pache har som mål at skabe positive resultater sammen med holdkammeraterne, så Esbjerg som by bliver begejstret:

– Jeg er glad for at have skrevet en permanent aftale med EfB, som er en stor klub, vi i fællesskab skal bringe tilbage på sporet, så byen og fansene vil være stolte af os. Jeg ser frem til i de kommende år at kæmpe for de blå og hvide striber.

21-årige Steven Simpson supplerer:

– At blive en fast del af EfB glæder mig meget, for jeg befinder mig godt her, og jeg ser frem til at arbejde hårdt for klubben og se, hvad vi kan opnå sammen i fremtiden. Det handler om, at vi som samlet enhed skal skabe gode resultater og gøre fansene stolte.

Rudi Pache har hidtil spillet fire førsteholdskampe for EfB.

Steven Simpson har indtil videre optrådt fire gange for førsteholdet.

Næste Hjemmekamp
søndag d. 4. august - kl. 14.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo - logo