Førstehold

Peter Hyballa ny cheftræner i EfB

Esbjerg fB har ansat Peter Hyballa som ny cheftræner, og den erfarne tysk-hollænder starter trænergerningen, når holdet møder ind efter sommerferien. Han får Maik Drzensla som assistenttræner og Robin Adriaenssen som fysisk træner.

Oprustningen frem mod den kommende sæson for Esbjerg fB fortsætter, idet Peter Hyballa er ansat som ny cheftræner.

45-årige Hyballa, der har tysk far og hollandsk mor, kommer til EfB med masser af erfaring fra prominente fodboldadresser syd for Danmark, og han er kendt for at praktisere en offensiv gang fodbold med fokus på et aggressivt presspil.

Adm. direktør Brian Bo Knudsen mener, Peter Hyballa passer perfekt ind i den retning, som EfB kigger frem mod nu i forhold til spillestil.

– Vi byder Peter Hyballa velkommen til Esbjerg og EfB, og vi ser frem til, at han starter op på den anden side af sommerferien med holdet. Hyballa har erfaringer, kompetencer og resultater i den spillestil, som skal kendetegne EfB fremadrettet, så vi er rigtig glade for at have lavet en aftale med ham, fortæller han.

Hovedpersonen, der får Maik Drzensla som assistenttræner og Robin Adriaenssen som fysisk træner, glæder sig til at komme i gang med arbejdet i Esbjerg.

– Jeg er glad for at være her i EfB, som er en stor klub, og ser frem til at tage hul på forberedelserne til den nye sæson, hvor målet er at rykke op i Superligaen. Jeg har klare idéer med spillet, hvor et højt pres på banen vil fylde meget samtidig med, at vi skal udvikle unge spillere og gøre dem bedre til et endnu højere niveau. Desuden er jeg glad for, at Maik og Robin kommer til Esbjerg sammen med mig, da de begge er top-eksperter inden for fodboldområdet, siger Peter Hyballa.

Fakta:
Navn:
Peter Hyballa
Født: D. 5. december 1975
Tidligere klubber: Borussia Bocholt, 1. FC Bocholt (U19), SC Münster 08 (U19), Preussen Münster (U17), Arminia Bielefeld (U19), Ramblers Windhoek, VfL Wolfsburg (U17) (U19), Borussia Dortmund (U19), Alemannia Aachen, FC Red Bull Salzburg (reserver), Sturm Graz, Bayer Leverkusen (assistent) (U19), NEC Nijmegen, DAC Dunajska Streda, NAC Breda, Wisla Krakow

Næste Hjemmekamp
søndag d. 4. august - kl. 14.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo - logo