Førstehold

Petre: Der er mere i vente

Den 20-årige rumænske angriber, Adrian Petre, har allerede vist skarphed foran kassen, men understreger, at der er mere i vente for EfB-tilhængerne.

Esbjerg fB hentede den unge målmager i sommeren 2017 og siden da er det blevet til 15 mål i 27 kampe for Adrian Petre i EfB-trøjen. Et pænt gennemsnit for den talentfulde skarpretter, der dog fastslår, at Esbjergs fans ikke har set det bedste endnu.
– Jeg vil altid have mere, for at få det bedste ud af min karriere. Jeg stiller mig aldrig tilfreds, men arbejder hele tiden mod at nå et højere niveau. Jeg er kun 20 år, men det betyder ikke noget i fodbold, for den her sport venter ikke på nogen. Vi ser spillere rundt omkring i klubberne, som opnår meget og vinder mange kampe i en ung alder, og det vil jeg også stile efter. Jeg tror meget på egne evner og jeg kan forsikre, at det bedste stadig venter for mig og klubben, siger Adrian Petre.
Superligaen er sparket i gang og Petre har bidraget med to mål i samme antal kampe og hovedpersonen mener, at holdet har fået en masse selvtillid trods to svære kampe.
– Det har været to svære kampe mod bronzevinderne fra FC Nordsjælland og senest Vendsyssel, men jeg synes alligevel vi har tanket noget selvtillid, for vi havde chancerne til at vinde begge opgør og viste godt spil. Den selvtillid kan vi bruge i de kommende kampe, og så må vi se, hvad der sker, fortæller Petre, der er glad for at være i Esbjerg.
– Det har været et fantastisk år i klubben. Jeg elsker Esbjerg og menneskerne her, som behandler mig godt. Jeg håber, at jeg kan være her i rigtig lang tid.
Næste opgave for EfB og Adrian Petre er lørdag mod de forsvarende mestre fra FC Midtjylland. Kampen spilles på MCH Arena og fløjtes op klokken 16.00.

Næste Hjemmekamp
lørdag d. 20. juli - kl. 16.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo